sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Nice Voice esittelyssä

Ketkä onkaan Nice Voice?

Lienee paikallaan esitellä hieman tarkemmin, ketkä Nice Voicessa laulelevat. 

Nanna on porukan seniori, joka on hurahtanut paitsi laulamiseen, myös säveltämiseen ja sovittamiseen. Musiikin ohella käsityöt ja kaikenlainen näpertäminen ovat Nannan suuri intohimo. Keittiön Nanna sen sijaan kiertää niin kaukaa kuin mahdollista, ellei sieltä kuulu kutsuhuutoa "Syömään!". Perheeseen kuuluu mies, poika ja valtaisa määrä huonekalujen alla lymyileviä villakoiria. Nice Voicessa Nanna laulaa sopraanoa.

Reeta on syntyjään tamperelainen, mutta on sittemmin muuttanut peltomaisemiin etelä-Pirkanmaalle, missä kasvattaa miehensä kanssa voikukkien lisäksi pientä tytärtä. Laulaminen ja musiikki ovat Reetalle loppumaton innostuksen lähde, aina tekisi mieli laulaa vielä yksi laulu! Kirjallisuustieteilijänä Reeta rakastaa myös laulujen tekstejä, ja joskus myös omat sanat ja melodia saattavat löytää tiensä paperille. Reeta on Nice Voicen riveissä altto, ja viihtyy äänialassaan erinomaisesti.

Sanna on pohjoisesta Tampereelle kotiutunut kielen ja kommunikaation ammattilainen, joka on palannut musiikkiharrastuksen pariin uudelleen aikuisiällä. Lapsena ja nuorena pianonsoitto ja nuorisokuoro kuuluivat arkeen, joten musiikillisen tauon aikana ajatus laulamisesti kyti kuitenkin aina mielessä. Nykyisin Sanna laulaa parissa lauluryhmässä. Myös laulunteon eri puolet kiinnostaa ja tässä inspiroivassa ja taitavassa ryhmässä sitä onkin ollut helppo jo hieman koettaa. Sannan ääniala kiikkuu siinä alton ja sopraanon rajoilla. Nice Voicessa äänenä on yleensä 1-altto.

Tiina on ympäristö- ja energiatekniikan DI. Täydellisenä vastapainona insinööriydelle on kulkenut läpi elämän soittaminen ja laulaminen eri kokoonpanoissa. Uutena mielenkiinnon kohteena on myös sovittaminen lauluyhtyeille, joskin tässä puuhassa into kulkee vielä taidon edellä. Tällä hetkellä sovitusintoa hillitsee jonkin verran loppuvuodesta 2011 syntynyt pojankoltiainen. Pienokaisen lisäksi perheeseen kuuluu trumpettia soittava aviomies. Kotona musisoidaan ja tanssitaan salsaa. Tiinan perheessä musiikki ja tanssi menevätkin yleensä toisarvoisten asioiden kuten kodinhoidon edelle :) Nice Voicessa Tiina laulaa 2-sopraanoa.
 
-Sanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti